تبلیغات

ورود کاربران

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 713
    کل نظرات کل نظرات : 1
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 67
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 14
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
    آي پي امروز آي پي امروز : 62
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 11
    بازدید هفته بازدید هفته : 81
    بازدید ماه بازدید ماه : 1,184
    بازدید سال بازدید سال : 9,189
    بازدید کلی بازدید کلی : 123,681

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.15.187.15
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : سه شنبه 01 خرداد 1403

جنجالی که حسن روحانی در ایران به راه انداخت

جنجالی که حسن روحانی در ایران به راه انداخت

المانیتور نوشت: حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، که برای اجرای اصلاحات اقتصادی و اجتماعی، قادر به خنثی کردن اقدامات مقامات منتخب و غیر منتخب محافظه کار نیست، برای حل مسائل مهم، برگزاری همه پرسی را پیشنهاد کرده است. پیشنهاد وی موجب واکنش های شدیدی از سوی شماری از محافظه کاران ایران شده و تحلیل های مختلفی را در رسانه های اجتماعی در پی داشته است.

 پايگاه خبري تحليلي پارس پرس | PARSPRESS  روحانی در چهارم ژانویه، در همایشی اقتصادی در تهران گفت: « اقتصاد ما تا کی باید به سیاست یارانه ادامه بدهد؟ اقتصاد هم به سیاست های داخلی و هم به سیاست های خارجی ما یارانه می پردازد. بگذارید یک دهه این رابطه معکوس شود. بگذارید از سیاست خارجی مان به اقتصاد یارانه بپردازیم؛ و بگذارید ببینم چه اتفاقی برای مردم، معیشت و اشتغال جوانان می افتد.اجازه دهید از خود مردم بپرسیم.»

روحانی ادامه داد: «یکی از اصول قانون اساسی که از ابتدا اجرا نشده است، و من به عنوان مجری اصلی قانون اساسی دلم می خواهد شرایطی فراهم شود تا به این اصل قانون عمل کنیم ... اصلی است که موضوع آن، همه پرسی از مردم درباره مسائل مهم کشور است. قانون اساسی به ما می گوید که در مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی یا فرهنگی، به جای تصویب قانون در مجلس، ماده قانونی یا برنامه را مستقیم به رای مردم و همه پرسی بگذاریم.»

حسین شریعتمداری، سردبیر روزنامه محافظه کار "کیهان"، گفت روحانی درباره دو اصل قانون اساسی درباره همه پرسی دچار سوءتفاهم شده است.

وی گفت اصل 59 به "همه پرسی تقنینی" اشاره دارد که نیازمند تأیید دو سوم مجلس برای مراجعه به آراء مردم است. اصل دوم، اصل 177، به تجدید نظر یا بازنگری قانون اساسی اشاره دارد. ظاهراً منظور [آقای] روحانی اصل 59 بوده است که موضوع آن "همه پرسی تقنینی" است نه "همه پرسی اجرایی". »

سایت محافطه کار "مشرق" گزارش داد روحانی به جای منحرف کردن ذهن مردم، باید «علل ناکارآمدی» سیاست های خارجی خود را «بیان کند». در مقاله این سایت آمده است بسیاری از مردم از این متعجب اند که چرا با وجود «تعلیق بخش زیادی از برنامه هسته ای» از سوی ایران، «قیمت دلار افزایش و قیمت نفت کاهش یافته است؟ چرا تحریم ها افزایش یافته اند؟ حد اعتمادسازی روحانی با دشمن چیست؟ و سرانجام، مردم کی قرار است نتایج دیپلماسی متفاوت را در زندگی خود ببینند؟»

از زمانی که روحانی به راحتی در نخستین دور انتخابات ریاست جمهوری سال 2013 پیروز شد، تصور می شود بسیاری از سیاست های اقتصادی و اجتماعی او در راستای خواست مردم است. اگر همه پرسی مستقیم برگزار شود، به احتمال زیاد، نتیجه آن به نفع رئیس جمهور است و جامعه به حمایت از او بسیج می شود.

 

« کپي برداري فقط با ذکر نام سايت مجاز مي باشد»


تاریخ ارسال پست: پنجشنبه 18 دی 1393 ساعت: 22:55
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


کد امنیتی رفرش